Bolaget ska bedriva tillverkning av smörgåsar, sallad, buffeér, restaurangrörelse med servering, catering och därmed förenlig verksamhet.
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 143 | 11 012 | 13 160 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -249 | -571 | 365 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -254 | -578 | 365 |
Årets resultat (tkr) | -254 | -225 | 208 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 261 | 2 566 | 3 434 |
Antal anställda | 10 | 11 | 14 |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 143 | 11 012 | 13 160 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -249 | -571 | 365 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -254 | -578 | 365 |
Årets resultat (tkr) | -254 | -225 | 208 |
TILLGÅNGAR | 2023-10* | 2022-10* | 2021-10* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 86 | 143 | 205 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 175 | 2 422 | 3 229 |
Tillgångar (tkr) | 2 261 | 2 566 | 3 434 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-10* | 2022-10* | 2021-10* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 665 | 918 | 1 144 |
Obeskattade reserver (tkr) | 354 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 596 | 1 647 | 1 937 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 261 | 2 566 | 3 434 |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 11 | 14 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 114 | 1 001 | 940 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.2% | -5.2% | 2.8% |
Soliditet | 29.4% | 35.8% | 40.7% |
Kassalikviditet | 103.1% | 118.8% | 145.9% |
Bolaget ska bedriva tillverkning av smörgåsar, sallad, buffeér, restaurangrörelse med servering, catering och därmed förenlig verksamhet.