Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet. Servering i egen regi och annans lokal samt avhämtning av lagad mat. Restaurang, catering, festvåning och konferens samt därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 870 | 939 | 679 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -31 | 50 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -33 | 27 | -45 |
Årets resultat (tkr) | -33 | 27 | -45 |
Summa tillgångar (tkr) | 180 | 242 | 320 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 870 | 939 | 679 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -31 | 50 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -33 | 27 | -45 |
Årets resultat (tkr) | -33 | 27 | -45 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 | 69 | 152 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 177 | 173 | 168 |
Tillgångar (tkr) | 180 | 242 | 320 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 70 | 83 | 56 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 100 | 100 | 100 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 10 | 58 | 164 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 180 | 242 | 320 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 870 | 939 | 679 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -3.6% | 5.3% | -2.6% |
Soliditet | 38.9% | 34.3% | 17.5% |
Kassalikviditet | 1370.0% | 244.8% | 87.2% |
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet. Servering i egen regi och annans lokal samt avhämtning av lagad mat. Restaurang, catering, festvåning och konferens samt därmed förenlig verksamhet.