Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet med inriktning på orientalisk mat och därmed förenlig verksamhet samt caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2019-01* | 2018-01* | 2017-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 296 | 1 455 | 1 057 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -24 | -123 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 | -43 | -129 |
Årets resultat (tkr) | -5 | -43 | -129 |
Summa tillgångar (tkr) | 155 | 204 | 230 |
Antal anställda | 1 | 2 |
2019-01* | 2018-01* | 2017-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 296 | 1 455 | 1 057 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -24 | -123 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 | -43 | -129 |
Årets resultat (tkr) | -5 | -43 | -129 |
TILLGÅNGAR | 2019-01* | 2018-01* | 2017-01* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 34 | 48 | 56 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 121 | 157 | 174 |
Tillgångar (tkr) | 155 | 204 | 230 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2019-01* | 2018-01* | 2017-01* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -127 | -122 | -79 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 51 | 111 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 282 | 276 | 198 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 155 | 204 | 230 |
2019-01* | 2018-01* | 2017-01* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 324 | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 103 | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2019-01* | 2018-01* | 2017-01* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 2 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 296 | 529 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 214 | ||
Vinstmarginal | -0.1% | -1.6% | -11.6% |
Soliditet | -81.9% | -59.8% | -34.4% |
Kassalikviditet | 42.9% | 56.9% | 87.9% |
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet med inriktning på orientalisk mat och därmed förenlig verksamhet samt caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.