Bolaget ska bedriva restaurang, cateringverksamhet, handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom restaurang, catering, hotell och konferens.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 758 | 23 094 | 21 218 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 594 | 3 017 | 2 171 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 069 | 3 745 | 2 330 |
Årets resultat (tkr) | 2 155 | 2 111 | 1 254 |
Summa tillgångar (tkr) | 19 570 | 20 862 | 15 856 |
Antal anställda | 20 | 18 | 18 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 758 | 23 094 | 21 218 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 594 | 3 017 | 2 171 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 069 | 3 745 | 2 330 |
Årets resultat (tkr) | 2 155 | 2 111 | 1 254 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 10 024 | 10 247 | 9 831 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 9 546 | 10 616 | 6 025 |
Tillgångar (tkr) | 19 570 | 20 862 | 15 856 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 5 597 | 7 443 | 5 332 |
Obeskattade reserver (tkr) | 2 366 | 2 328 | 1 320 |
Avsättningar (tkr) | 2 270 | 1 780 | 1 390 |
Långfristiga skulder (tkr) | 2 917 | 2 947 | 3 190 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 420 | 6 365 | 4 624 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 19 570 | 20 862 | 15 856 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 20 | 18 | 18 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 338 | 1 283 | 1 179 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 13.4% | 13.1% | 10.2% |
Soliditet | 37.3% | 43.7% | 39.6% |
Kassalikviditet | 126.8% | 146.5% | 110.1% |
Bolaget ska bedriva restaurang, cateringverksamhet, handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom restaurang, catering, hotell och konferens.