I arbetet för att verka för den nordiska gastronomins utveckling. Att genom produktion av publikationer, i bokform och filmade intervjuer, riktat mot hotell och restaurangnäringen, lyfta fram och beskriva gastronomins utveckling.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 544 | 1 029 | 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 35 | 228 | 59 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | 228 | 59 |
Årets resultat (tkr) | 18 | 136 | 35 |
Summa tillgångar (tkr) | 628 | 833 | 292 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 544 | 1 029 | 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 35 | 228 | 59 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | 228 | 59 |
Årets resultat (tkr) | 18 | 136 | 35 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 628 | 833 | 292 |
Tillgångar (tkr) | 628 | 833 | 292 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 292 | 274 | 138 |
Obeskattade reserver (tkr) | 104 | 94 | 37 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 232 | 465 | 117 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 628 | 833 | 292 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 6.4% | 22.2% | 16.6% |
Soliditet | 58.4% | 41.0% | 56.4% |
Kassalikviditet | 270.7% | 179.1% | 249.6% |
I arbetet för att verka för den nordiska gastronomins utveckling. Att genom produktion av publikationer, i bokform och filmade intervjuer, riktat mot hotell och restaurangnäringen, lyfta fram och beskriva gastronomins utveckling.